Wat kan jij doen aan huidveroudering?

WIST JE DAT…

Iedereen wordt ouder, daar is op zich niets aan te doen. Aan de tekenen van het ouder worden, kunnen we gelukkig wel werken! Wat zou je ervan vinden om je huid een jonge en frisse uitstraling te geven? Dit kan door je huid van binnenuit te voeden met de juiste voedingsstoffen én door de buitenkant te verzorgen met vitaminerijke verzorgingsproducten en minerale make-up.

De allerbeste tips tegen huidveroudering…

  • Deze is niet echt origineel, maar werkt écht! Breng 365 dagen per jaar een zonnebeschermingsproduct aan. UV-stralen veroorzaken namelijk méér dan 80% van je huidveroudering in de vorm van rimpeltjes, pigmentvlekken en een verminderde huidelasticiteit.
  • Eet zo weinig mogelijk suiker. Suikers versnellen het huidverouderingsproces door zich vast te hechten aan het collageen in de huid. Hierdoor wordt dit heel wat minder stevig. Je vindt suiker vanzelfsprekend in zoetigheid als snoep, ijs en frisdrank. Tegenwoordig bevat echter ook heel wat hartige voeding zoals kant-en-klare soepen, sauzen, pizza’s en brood een aardige hoeveelheid suiker. Geef dus de voorkeur aan natuurlijke suikers zoals een stuk fruit en laat kant-en-klare maaltijden voortaan voor wat ze zijn.