KLAAR OM JE HUID IN TOPCONDITIE TE BRENGEN?

Welkom bij Atrium Skincare. Hier gaan we een stapje verder. We willen je huid verbeteren door haar gezond te maken en te houden.

Daarom werken we volgens een uniek en uitermate effectief 3-stappenplan: het van binnenuit opbouwen met essentiële voedingsstoffen, het aan de buitenzijde aanbrengen van vitaminerijke verzorgingsproducten en het gebruiken van minerale make-up. Kortom, een volledige en weten-schappelijk onderbouwde verzorging van je huid met de kracht van deze 3 topmerken: Advanced Nutrition Programme (ANP), Environ & Jane Iredale.

Om het voor jou eenvoudig te maken, organiseren wij op regelmatige basis Skincare Days. Aan de hand van een grondige huidanalyse stellen wij een persoonlijk verzorgingsplan voor je op en kan je genieten van een kennismakingsverzorging. De data vind je bij onze agenda.

Een gezonde huid is een bewuste keuze! Jij bepaalt hoe je leeft en hoe je met je huid omgaat. Wij helpen je, maar zonder jou en je persoonlijke inzet kan het niet. Het verzorgen van je huid, je grootste orgaan, zou zo vanzelfsprekend moeten zijn als het poetsen van je tanden.

Wat denk je? Healthy skin - Happy me? Jouw huidcoaches Ann en Nathalie staan voor je klaar!Als jij goed voor je huid zorgt, zorgt je huid ook goed voor jou.Reageer jij juist op je huid?Daar helpen wij je samen met Hélène-V mee op weg.